Επιλέξτε μονοήμερη εκδρομή ή διανυκτέρευση σε ένα από τα events μας

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τη μονοήμερη επίσκεψή σας θα πρέπει να προχωρήσετε σε κράτηση, ώστε να μπορούμε να έχουμε μία εκτίμηση του αριθμού των επισκεπτών. Την κράτησή σας μπορείτε να την κάνετε είτε τηλεφωνικά, είτε να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα που θα βρείτε εδώ  χωρίς κάποια δέσμευση και στη συνέχεια στην πύλη θα μπορείτε με αντικαταβολή να πληρώσετε το εισιτήριο εισόδου.

Εναλλακτικά μπορείτε και μέσω του site μας να εξοφλήσετε το ποσό χωρίς να καθυστερήσετε στην πύλη για το αντίτιμο του εισιτηρίου στην φόρμα που θα βρείτε εδώ

 

Την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επισκεπτών και των συνοδευόμενων τέκνων τους, μπορείτε να την βρείτε εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε μία ενημέρωση για την ασφαλή λειτουργία λόγω Covid-19.

 

Το "The Ranch" είναι ανοιχτό κάθε σαββατοκύριακο έως 7 Ιουνίου για μονοήμερη εκδρομή και πλήρως εναρμονισμένο με τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του Covid-19.

  • Το κόστος είναι 7€ το άτομο για την είσοδο (εκτός από συγκεκριμένα events όπου η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί (όπως το Halloween, Christmas event, Event Κ. Δευτέρας κτλ. όπου η τιμή συνήθως είναι στα 8€). Για τα παιδιά έως 3 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση.
  • Περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και παροχή δωρεάν αθλητικού υλικού. Επίσης παρέχονται ποδήλατα προς ενοικίαση με έξτρα κόστος.

  • Το ωράριο λειτουργίας  είναι: 10.00 έως 17.00.
  • Στο χώρο λειτουργεί το saloon - bar με αναψυκτικά, καφέδες και μικρογεύματα (πίτσα, burger,club sandwich κλπ) ή εστιατόριο με μπουφέ για το οποίο απαιτείται κράτηση.

  • Λειτουργεί επίσης και για διανυκτέρευση  (διαθέτουμε δωμάτια με θέρμανση που διαμορφώνονται ανάλογα) κάποια διήμερα η τριήμερα εκτός της περιόδους της κατασκήνωσης (από Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Ιουνίου) σε συγκεκριμένες ημερομηνίες όπως θα δείτε παρακάτω:

events1
events2