Κανόνες επίσκεψης στον χώρο μας σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ισχύουν από τις 6/11/2021

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ισχύουν από τις 6/11/21 για την είσοδο στον χώρο μας ισχύουν τα παρακάτω: 

 

  1. Για την γενική είσοδο στους ανοιχτούς μας χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) από τους επισκέπτες μας(18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.  Οι επισκέπτες μας έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test. Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19.

 

  1. Για την κράτηση με φαγητό στο κλειστό εστιατόριο μπορούν να εισέλθουν, μόνο άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ενώ για τα ανήλικα τέκνα που συνοδεύουν (έως 17 ετών) απαιτείται:  αρνητικό αποτέλεσμα self test (24 ωρών).

 

  1. Για την κράτηση με φαγητό στο ανοιχτό εστιατόριο μπορούν να εισέλθουν, εκτός από τα άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, και τα άτομα με 48ωρο αρνητικό rapid test ενώ για τα ανήλικα τέκνα που συνοδεύουν (έως 17 ετών) απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα self test (24 ωρών).

  2. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη στους ανοιχτούς χώρους θα πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα)όπου δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο είναι υποχρεωτική
  3. Κατά την είσοδό σας:

  • θα πραγματοποιηθεί θερμομέτρηση σε κάθε επισκέπτη μας

  • θα πρέπει να συμπληρωθεί και το ερωτηματολόγιο εισόδου επισκεπτών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το έχετε συμπληρωμένο πριν την άφιξή σας για την γρηγορότερη είσοδό σας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να το έχετε συμπληρωμένο

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική σας κράτηση  πατώντας εδώ