ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ - ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Τι πρέπει να έχω μαζί μου? 

  ♦ Μαξιλάρι & 2 μαξιλαροθήκες
  ♦ 2 Σεντόνια
  ♦ 1 Κουβέρτα
  ♦ Πετσέτες προσώπου και μπάνιου
  ♦ Αρκετά εσώρουχα
  ♦ Κάλτσες
  ♦ Πιζάμες
  ♦ Μπλουζάκια & σορτς
  ♦ 1 μακρύ παντελόνι & 1 ζακέτα ή πουλόβερ 
  ♦ Αθλητικά παπούτσια & σαγιονάρες
  ♦ Μαγιό & πετσέτα για την πισίνα
  ♦ Καπέλο
  ♦ Είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, ασμπουάν, αφροντούς, αντηλιακή κρέμα)
  ♦ Σακούλα για τα άπλυτα
  ♦ Προεραιτικά: Τηλεκάρτα

 • Ποιες είναι οι κατασκηνωτικές περίοδοι? 

  Α' περίοδος:   16/6 εώς 08/7
  Β' περίοδος:   10/7 εώς 01/8
  Γ' περίοδος:   02/8 εώς 24/8

  Για τους ιδιώτες υπάρχει και η επιλογή των ενδεκαημέρων (10 διανυκτερεύσεις), στα οποία οι ημερομηνίες τους είναι:

  A1 ημιπερίοδος: 16/6 εώς 26/6
  A2 ημιπερίοδος: 27/6 εώς 07/7
  Β1 ημιπερίοδος: 10/7 εώς 20/7
  Β2 ημιπερίοδος: 21/7 εώς 31/7
  Γ1 ημιπερίοδος: 02/8 εώς 12/8
  Γ2 ημιπερίοδος: 13/8 εώς 23/8
   

  Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ οι περίοδοι 15 ημερών είναι οι επόμενες:

  A' Δεκαπενθήμερο:   16/6 εώς 30/6
  Β' Δεκαπενθήμερο:   02/7 εώς 16/7
  Γ' Δεκαπενθήμερο:   10/7 εώς 24/7
  Δ' Δεκαπενθήμερο:   17/7 εώς 31/7
  Ε' Δεκαπενθήμερο:   25/7 εώς 08/8
  ΣΤ' Δεκαπενθήμερο: 02/8 εώς 16/8
  Ζ' Δεκαπενθήμερο:   09/8 εώς 23/8

   

 • Τι ώρα φτάνουμε στην κατασκήνωση του "THE RANCH" την 1η μέρα? 

  Για τις κύριες περιόδους των 22 ημερών (Α' Β' και Γ'), την ημέρα της εισόδου το πρωΐ στις 9:00-14:30 ή το απόγευμα στις 16:30-19:30
  Αν η άφιξη του παιδιού γίνει ημέρα που έχει ξεκινήσει ήδη μία κύρια περίοδος (πχ ημιπερίοδος στο μέσω της κύριας περιόδου ή κύρια περίοδος του ΟΑΕΔ) τότε οι ώρες άφιξης είναι το πρωΐ στις 12:00:-13:30 ή το απόγευμα στις 17:30-19:30.

 • Κάθε πότε είναι το επισκεπτήριο? 

  Το επισκεπτήριο γίνεται μόνο κάθε Κυριακή:

  πρωΐ: 10:30 έως 13:00
  απόγευμα 17:30 έως 19:30

  Κάθε γονιός για να παραλάβει το παιδί του με άδεια εξόδου για μερικές ώρες θα πρέπει απαραιτήτως να έχει μαζί του την ταυτότητα του. 
  Μετά το επισκεπτήριο, ακολουθεί γιορτή το απόγευμα, για τους γονείς με τις καλύτερες καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών.
  Κατά την διάρκεια των επισκεπηρίων παρακαλείσθε να μην φέρνετε τρόφιμα προς μετέπειτα κατανάλωση στα παιδιά, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αλλοίωσης τους.

 • Πότε μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου? 

  Η τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους γίνεται ΜΟΝΟ κάθε απόγευμα 17:30 έως 19:45 μ.μ. στο τηλεφωνικό κέντρο της κατασκήνωσης στο νούμερο 2741093800.Τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν με τους γονείς τους από τα καρτοτηλέφωνα που υπάρχουν στην "The Ranch Bank", κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.Σας συστήνουμε τις πρώτες ημέρες κάθε περιόδου να αποφεύγετε την τακτική επικοινωνία, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά σας να ενταχθούν ομαλά στο κατασκηνωτικό κλίμα.Μπορείτε να αφήσετε και ηλεκτρονικό μήνυμα για να το παρδώσουμε στο παιδί στο email του The Ranch (info@ranch.gr).

 • Μπορώ να είμαι στην ίδια ομάδα με τους φίλους μου? 

  Στην κατασκήνωση στο "The Ranch", μπορείς να είσαι στην ίδια ομάδα με τα φιλαράκια σου, αρκεί να το ζητήσεις έγκαιρα από τους γονείς σου και εκείνοι να μας ειδοποιήσουν! (Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι τα παιδιά να είναι όμορης ηλικίας και ιδίου φύλου, ενώ η δημιουργία μίας παρέας σε ημερομηνίες μεταγενέστερες από την εναρκτήρια ημέρα της κύριας περιόδου, είναι δυνατή μόνο εφόσον υπάρχουν κενά κρεβάτια στο δωμάτιο, που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις).

 • Τι είναι η "THE RANCH BANK"?

  Για λόγους ασφαλείας και για να αποκτήσουν οι μικροί μας φίλοι ικανότητα κι ευχέρεια στις οικονομικές τους συναλλαγές, το μικρό χαρτζιλίκι των παιδιών το καταθέτετε στην «τράπεζα» του “The Ranch” παίρνοντας την προσωπική ονομαστική κάρτα που τη διαχειρίζεται το ίδιο το παιδί.

 • Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικά παιχνίδια? 

  Είναι επιλογή του κάθε γονέα και  το The Ranch δεν αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή κινητών τηλεφώνων.

 • Τι ισχύει για το πούλμαν του THE RANCH? 

  Την πρώτη και την τελευταία ημέρα κάθε κύριας περιόδου των 22 ημερών το The Ranch διαθέτει πούλμαν τα οποία αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών από και προς την κατασκήνωση. Η μετακίνηση αυτή αφορά αποκλειστικά μόνο παιδιά της κατασκήνωσης, και απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η δήλωση συμμετοχής των παιδιών στα πούλμαν προκειμένου να κρατηθούν οι απαραίτητες θέσεις.

 • Ποιος μπορεί να παραλάβει το παιδί μου από το "THE RANCH"?

  Η έξοδος ή παραλαβή του παιδιού από τον χώρο του "The Ranch" γίνεται ΜΟΝΟ από τους γονείς/κηδεμόνες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο τρίτο πρόσωπο (εκτός των γονέων / κηδεμόνων) παραλάβει το παιδί σας από την κατασκήνωση αυτό πρέπει να γίνει μόνο με έγγραφη εξουσιοδότηση.

 • Το ασφαλιστικό μου ταμείο καλύπτει τα έξοδα κατασκήνωσης? 

  Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα Ταμεία Ασφάλισης στην Ελλάδα, επιδοτούν το 100% των εξόδων για Παιδική Κατασκήνωση των παιδιών των Ασφαλισμένων τους; Γιατί να αφήνετε αυτή την παροχή …ανεκμετάλευτη;;;
  Δείτε Κάποια από τα ασφαλιστικά ταμεία

  ALPHA   ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., CORAL A.E (ΟΜΙΛΟΣ), HSBC BANK A.E, FBB  ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΜ. ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ A.E, ΑΣΠΡΟΦΩΣ Α.Ε, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, Δ.ΕΗ ΑΕ -     Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε-    Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε , ΔΕΠΑ Α.Ε, ΔΕΣΦΑ Α.Ε, ΔΙΑΣ Α.Ε, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΔΟΕΑΠ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ, ΕΚΟ-ΑΒΕΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΕΟΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
  ΕΤΑΑ  ΤΟΜΕΑΣ  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ  (ΠΡΩΗΝ ΤΑΣ), ΕΤΑΑ -ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΕΤΑΑ -ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΤΑΑ ΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΤΑΙΣΥΤ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ -ΤΑΤΤΑ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΤΣΕΥΠ, ΕΤΒΑ -ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε, ΕΥΔΑΠ Α.Ε, Η.ΔΙ.ΚΑ  (ΠΡΩΗΝ ΚΗΥΚΥ), Ο.Α.Ε.Ε (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ , ΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ), Ο.Α.Ε.Ε. ΤΑΝΠΥ, ΟΓΑ - ΕΛΓΑ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ), Ο.Σ.Υ. ΑΕ (ΠΡΩΗΝ ΕΘΕΛ & ΗΛΠΑΠ), ΟΑΕΔ    ΑΘΗΝΩΝ, ΟΛΜΕ, ΟΛΠ Α.Ε (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ), ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΠΕΡ. ΥΠ. ΙΚΑ -ΕΤΑΜ ΠΑΤΡΑ  (Ειδ.Λογ. ΤΑΞΥ) -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡ. ΥΠ. ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΠΑΤΡΑΣ (Δ.Π.Α.Π. ΟΠΑΔ)-ΠΡΩΗΝ ΤΥΔΚΥ  -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡ.ΥΠ. ΙΚΑ -ΕΤΑΜ ΠΑΤΡΑΣ ΥΠΑΛΛ.  -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΑΣΥ Α.Ε (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ -ΤΡΑΜ Α.Ε ), ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠ/ΛΩΝ ΥΠΕΣΔΔΑ, Τ Α.Π.Ε.Π.Α, ΤΑΠΕΤ, ΤΑΠΙΤ -ΤΑΠΕΜ, ΤΑΥΤΕΚΩ -ΤΑΠΟΤΕ, ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΕΩΣ ΚΛΠ.

  Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & βοήθεια με τις διαδικασίες αίτησης.

 • Πού μπορώ να βρω το ιατρικό ιστορικό? 

  To Ιατρικό Ιστορικό του παιδιού το συμπληρώνετε με την είσοδο σας στην κατασκήνωση, ή στην αφετηρία των πούλμαν. Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να το έχετε μαζί σας συμπληρωμένο.

 • Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούμαι έκπτωση? 

  ♦ Το "The Ranch" κατανοεί τις υποχρεώσεις τις σύγχρονης οικογένειας και σας παρέχει την δυνατότητα 
  έκπτωσης στις εξής περιπτώσεις:
  10% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται δύο αδέρφια
  15% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται τρία αδέρφια

  ♦ Αποκλειστικά οι κάτοχοι Λογαριασμού Καταθέσεων Alpha 1|2|3 για Παιδιά έως και 14 ετών δικαιούνται:
  15% έκπτωση στην Α' και Β' κατασκηνωτική περίοδο.
  25% έκπτωση στην Γ' κατασκηνωτική περίοδο.

 • Μπορώ να φέρω το δικό μου γάλα τα δικά μου δημητριακά ή πραλίνα φουντουκιού για το πρωινό μου?

  Εκτός από συγκεκριμένες ειδικές ιατρικές περιπτώσεις όχι δεν επιτρέπεται. Το The Ranch ακολουθεί διαδικασίες και κανονισμούς HACCP και ISO και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Ούτως ή άλλως το γάλα που χρησιμοποιείται είναι UHT το πλέον πιστοποιημένο και κατάλληλο για την σωστή διατροφική αξία του παιδιού. Επίσης στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο υπάρχει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα πραλίνα φουντουκιού.