Συνεργασίες

Woli, VISA debit card

Η Woli, η καλύτερη VISA debit card για παιδιά ηλικίας 8 έως 18 ετών, συνεργάζεται με το The Ranch και δίνει 10€ χαρτζιλίκι στο παιδί σου και ΔΩΡΕΑΝ τη φυσική Woli card με τον κωδικό TheRanch24!

Περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο site εδώ

Μουσική κατασκήνωση 2024 - για παιδιά 6-16 ετών

Το lab music education και το "Τhe Ranch" παρουσιάζουν την πρώτη τους μουσική κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών!

Ζήστε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι σε έναν τόπο θρυλικό από τις 19 εως τις 29 Αυγούστου 2024!

 

Γεμάτο με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα ακολουθούν το πρόγραμμα κατασκήνωσης του 'the Ranch', εμπλουτισμένο όμως με πλήθος μουσικών δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων για αυτά, από την δημιουργική ομάδα του lab.

 

 

 

 

Music Lab

 

Κατασκήνωση ελληνικής γλώσσας 2024 - για παιδιά από το εξωτερικό ηλικίας 6-15 ετών

Η ελληνική κατασκήνωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών σας όταν μιλούν ελληνικά. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ομιλίας των παιδιών μέσα από καθημερινά μαθήματα ελληνικών και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Παιδιά από την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη γνωρίζονται, μαθαίνουν ελληνικά, παίζουν και διασκεδάζουν και γίνονται μια μεγάλη ελληνική οικογένεια. Η καλοκαιρινή κατασκήνωση ελληνικής γλώσσας τελεί υπό την αιγίδα των ελληνικών Υπουργείων Εξωτερικών & Τουρισμού.

 

Την παρουσίαση του προγράμματος μπορείτε να την δείτε στο βίντεο εδώ.

 

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

 

RANCH BASKETBALL CAMP 2024

RANCH VOLLEY CAMP 2024

Κατασκήνωση 2024: «Καλοκαίρι…στα γαλλικά»

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνει για τέταρτη χρονιά φέτος το καλοκαίρι, σε συνεργασία με το «The RANCH», την καλοκαιρινή κατασκήνωση « Kαλοκαίρι…στα γαλλικά».

 

Περίοδοι: 17-24/06/2024

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο site του Γαλλικού Ινστιτούτου εδώ