Συνεργασίες

Μουσική κατασκήνωση για παιδιά 6-16 ετών!

Το lab music education και το "Τhe Ranch" παρουσιάζουν την πρώτη τους μουσική κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών!

Ζήστε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι σε έναν τόπο θρυλικό!

 

Γεμάτο με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα ακολουθούν το πρόγραμμα κατασκήνωσης του 'the Ranch', εμπλουτισμένο όμως με πλήθος μουσικών δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων για αυτά, από την δημιουργική ομάδα του lab.

 

Λεπτομέρειες για την μουσική κατασκήνωση μπορείτε ενα βρείτε εδώ

 

Music Lab

 

Κατασκήνωση ελληνικής γλώσσας για παιδιά από το εξωτερικό ηλικίας 6-15 ετών

Η ελληνική κατασκήνωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών σας όταν μιλούν ελληνικά. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ομιλίας των παιδιών μέσα από καθημερινά μαθήματα ελληνικών και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Παιδιά από την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη γνωρίζονται, μαθαίνουν ελληνικά, παίζουν και διασκεδάζουν και γίνονται μια μεγάλη ελληνική οικογένεια. Η καλοκαιρινή κατασκήνωση ελληνικής γλώσσας τελεί υπό την αιγίδα των ελληνικών Υπουργείων Εξωτερικών & Τουρισμού.

 

Την παρουσίαση του προγράμματος μπορείτε να την δείτε στο βίντεο εδώ.

 

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Κατασκήνωση 2022: «Καλοκαίρι…στα γαλλικά»

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι, σε συνεργασία για δεύτερη φορά με το «The RANCH», τη θερινή κατασκήνωση «Καλοκαίρι…στα γαλλικά».

Περίοδοι: 03-10/07/2022 ή/και 10-17/07/2022

Προθεσμία εγγραφής: 10 Ιουνίου 2022 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2022 για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. (Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη) με την μακροχρόνια προσφορά της στην οικογένεια με διαβήτη τύπου 1 και αναγνωρίζοντας τις αγωνίες των γονιών, έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, το οποίο εξασφαλίζει και συνδυάζει τη διασκέδαση και τη χαλάρωση των διακοπών αλλά και την σωστή διαχείριση του διαβήτη μέσα από την βιωματική εκπαίδευση, με την ισότιμη συμμετοχή όλων των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο επίσημο site της ΠΕΑΝΔ εδώ

 

Εκπτωτικό κουπόνι από την εφημερίδα Παραπολιτικά

Με το εκπτωτικό κουπόνι από την εφημερίδα  "Παραπολιτικά" το κόστος των περιόδων του Αυγούστου διαμορφώνεται στα 450€. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 

 

ALPHABANK BONUS

Αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών AlphaBankBonus ισχύουν οι παρακάτω προσφορές:

 

Με  εξαργύρωση  3.500 Bonus πόντων: Δωρεάν είσοδος και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει το "The Ranch"
Με  εξαργύρωση  8.000 Bonus πόντων: Δωρεάν είσοδος, φαγητό και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει"The Ranch"
Με  εξαργύρωση  35.000 Bonus πόντων: Για ένα άτομο δωρεάν διανυκτέρευση, διατροφή και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει το "The Ranch"

 

Περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μπορείτε να βρείτε εδώ