Συχνές ερωτήσεις

Τι ισχύει με τις μονοήμερες εκδρομές?

Το "The Ranch" είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς και επίσημες αργίες για μονοήμερη εκδρομή. (Καθημερινές επισκέψεις έπειτα από συνεννόηση)

  • Κόστος: 8€ το άτομο για την είσοδο (εκτός από συγκεκριμένα events όπου η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί, όπως το Halloween event, κατά τη διάρκεια των εορτών, το Event Κ. Δευτέρας, το τριήμερο Αγίου Πνεύματος κτλ.). Για τα παιδιά έως 3 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση.
  • Δραστηριότητες: περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, αναρρίχηση (από 6 ετών), rodeo (από 12 ετών), τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. (Για κάθε Σαββατοκύριακο αναρτάται πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο συνήθως διαφέρει από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο.)
  • Το ωράριο λειτουργίας είναι: 10.00 έως 17.00

  • Στο χώρο λειτουργεί εξωτερικό κυλικείο με αναψυκτικά, καφέδες και μικρογεύματα (πίτσα, burger, club sandwich κτλ.)

  • Το εστιατόριο με μπουφέ λειτουργεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και απαιτείται κράτηση

 

Για την είσοδο σας στον χώρο μας απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση την οποία μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ

 

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας  εδώ!

Υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης?

Ο χώρος μας λειτουργεί και για διανυκτέρευση (διαθέτουμε δωμάτια με θέρμανση που διαμορφώνονται ανάλογα) κάποια διήμερα ή τριήμερα εκτός της περιόδου της κατασκήνωσης, που πραγματοποιούμε θεματικά events όπως είναι το Halloween event, Christmas event, αποκριάτικο event κτλ, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας το εδώ

Πως είναι διαμορφωμένα τα δωμάτια των διανυκτερεύσεων?

Tα δωμάτιά μας αυτήν την περίοδο έχουν διαμορφωθεί όπως θα είναι και στην κατασκήνωση (με κουκέτες). Διαθέτουν  εσωτερικό μπάνιο και κεντρική θέρμανση, ενώ διαμορφώνονται αναλόγως τον αριθμό των επισκεπτών που θα φιλοξενήσουν (δίκλινο, τρίκλινο, τετράκλινο κλπ). Η χρήση του κάθε δωματίου γίνεται αποκλειστικά από την οικογένεια που θα κάνει την κράτηση.

Παρέχονται κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, αφρόλουτρο και σαμπουάν.

Από ηλεκτρικές συσκευές υπάρχει μόνο ψυγειάκι, δεν διαθέτουν κουζινάκι, τηλεόραση και σεσουάρ.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κρατήσεις αλλά και να κάνω κράτηση?

Για κρατήσεις δωματίων μπορείτε να καλέσετε 9.00-17.00 στο

 

  • 2104100121-122 Δευτέρα έως Παρασκευή

 

  • 2741093800 Σάββατο & Κυριακή

 

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση σε όποιο event επιθυμείτε μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ, ενώ την μονοήμερη σας κράτηση μπορείτε να την κάνετε εδώ

 

Τι ισχύει με την κατασκηνωτική περίοδο του καλοκαιριού?

Την καλοκαιρινή περίοδο το "The Ranch" προσφέρει από το 2001 στους μικρούς μας φίλους ΟργανωμένηΠαιδική Κατασκήνωση με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


Στην κατασκήνωση μπορείτε να συμμετάσχετε με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω Ταμείων Ασφάλισης που παρέχουν δωρεάν 15νθήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

  • Μέσω του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. που απευθύνεται σε μισθωτούς εργαζομένους ή ανέργους με οικογενειακό εισόδημα (είτε πρόκειται για άνεργο είτε για μισθωτό) έως 28.000€ και παρέχει δωρεάν 15νθήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

  • Ιδιωτικά με προγράμματα 15νθήμερης κατασκηνωτικής διαμονής.

 

Για την κράτηση θέσης στην κατασκήνωση μπορείτε να πατήσετε εδώ

Ποιος είναι ο κανονισμός λειτουργίας του "The Ranch" κατά την χειμερινή περίοδο.

Μπορείτε να δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του "The Ranch" κατά την χειμερινή περίοδο εδώ

Κατά την επίσκεψη μου οι δραστηριότητες χρεώνονται έξτρα?

Κατά την είσοδο σας στον χώρο μας όλες οι δραστηριότητες του "The Ranch" όπως η βόλτα με το άλογο, η τοξοβολία, η χρήση των γηπέδων, η αναρρίχηση και το rodeo (όταν πραγματοποιούνται) είναι ελεύθερες!

Έξτρα χρέωση υπάρχει μόνο για την ενοικίαση ποδηλάτων και το bungee τραμπολίνο.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στο "The Ranch"?

Τα κατοικίδια επιτρέπονται στους εξωτερικούς χώρους του "The Ranch", αρκεί να έχουν λουρί και να συνοδεύονται πάντα από τον ιδιοκτήτη τους. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου είναι υπεύθυνος για την διατήρηση καθαρών των χώρων του "The Ranch" 

Τι ισχύει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την επίσκεψη μου?

Για την είσοδο σας στον χώρο μας απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση την οποία μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ

WATT+VOLT Chargespot

Ο πιο "πράσινος" σταθμός φόρτισης έφτασε στο "The Ranch"! Οι μεγάλοι μας φίλοι μπορούν πλέον, να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας το WATT+VOLT Chargespot. Με οικολογική συνείδηση και αγάπη για το περιβάλλον, κάνουμε μαζί άλλο ένα βήμα προς ένα καλύτερο κόσμο.

Μάθετε περισσότερα εδώ