Συχνές ερωτήσεις

Τι ισχύει με τις μονοήμερες εκδρομές?

Το "The Ranch" είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς και επίσημες αργίες για μονοήμερη εκδρομή. (Καθημερινές επισκέψεις έπειτα από συνεννόηση)

 • Κόστος: 7€ το άτομο για την είσοδο (εκτός από συγκεκριμένα events όπου η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί, όπως το Halloween event, κατά τη διάρκεια των εορτών, το Event Κ. Δευτέρας, το τριήμερο Αγίου Πνεύματος κτλ. όπου η τιμή είναι στα 8€ το άτομο). Για τα παιδιά έως 3 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση.
 • Δραστηριότητες: περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, αναρρίχηση, rodeo, τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. (Για κάθε Σαββατοκύριακο αναρτάται πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο συνήθως διαφέρει από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο.)
 • Το ωράριο λειτουργίας είναι: 10.00 έως 17.00

 • Στο χώρο λειτουργεί εξωτερικό κυλικείο με αναψυκτικά, καφέδες και μικρογεύματα (πίτσα, burger, club sandwich κτλ.)

 • Το εστιατόριο με μπουφέ λειτουργεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και απαιτείται κράτηση

 

 

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τη μονοήμερη επίσκεψή σας θα πρέπει να προχωρήσετε σε κράτηση, ώστε να μπορούμε να έχουμε μία εκτίμηση του αριθμού των επισκεπτών μας.  Για την είσοδο σας στον χώρο μας απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση την οποία μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ισχύουν από τις 6/11/21 ισχύουν τα παρακάτω: 

Κατά την είσοδό σας:

 • θα πραγματοποιηθεί θερμομέτρηση σε κάθε επισκέπτη μας
 • θα πρέπει να συμπληρωθεί και το ερωτηματολόγιο εισόδου επισκεπτών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το έχετε συμπληρωμένο πριν την άφιξή σας για την γρηγορότερη είσοδό σας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να το έχετε συμπληρωμένο
 • Oι παρέες ή οικογένειες που μπορεί να έρθουν με ραντεβού στον χώρο μας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τον μέγιστο αριθμό των 6 συνολικά ατόμων
 • Για την γενική είσοδο στους ανοιχτούς μας χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) από τους επισκέπτες μας(18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.  Οι επισκέπτες μας έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test. Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19
 • Για την κράτηση με φαγητό στο κλειστό εστιατόριο μπορούν να εισέλθουν, μόνο άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ενώ για τα ανήλικα τέκνα που συνοδεύουν (έως 17 ετών) απαιτείται:  αρνητικό αποτέλεσμα self test (24 ωρών)
 • Για την κράτηση με φαγητό στο ανοιχτό εστιατόριο μπορούν να εισέλθουν, εκτός από τα άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, και τα άτομα με 48ωρο αρνητικό rapid test ενώ για τα ανήλικα τέκνα που συνοδεύουν (έως 17 ετών) απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα self test (24 ωρών)
 • Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη στους ανοιχτούς χώρους όπου δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο είναι υποχρεωτική
 • Για την είσοδο στον χώρο μας θα πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα)

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας  εδώ!

Υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης?

Ο χώρος μας λειτουργεί και για διανυκτέρευση (διαθέτουμε δωμάτια με θέρμανση που διαμορφώνονται ανάλογα) κάποια διήμερα ή τριήμερα εκτός της περιόδου της κατασκήνωσης, που πραγματοποιούμε θεματικά events όπως είναι το Halloween event, Christmas event, αποκριάτικο event κτλ, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας το εδώ

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κρατήσεις αλλά και να κάνω κράτηση?

Για κρατήσεις δωματίων μπορείτε να καλέσετε 9.00-17.00 στο

 

 • 2104100121-122 Δευτέρα έως Παρασκευή

 

 • 2741093800 Σάββατο & Κυριακή

 

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση σε όποιο event επιθυμείτε μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ, ενώ την μονοήμερη σας κράτηση μπορείτε να την κάνετε εδώ

 

Τι ισχύει με την κατασκηνωτική περίοδο του καλοκαιριού?

Την καλοκαιρινή περίοδο το "The Ranch" προσφέρει από το 2001 στους μικρούς μας φίλους ΟργανωμένηΠαιδική Κατασκήνωση με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


Στην κατασκήνωση μπορείτε να συμμετάσχετε με τους εξής τρόπους:

 • Μέσω Ταμείων Ασφάλισης που παρέχουν δωρεάν 22ήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

 • Μέσω του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. που απευθύνεται σε μισθωτούς εργαζομένους ή ανέργους με οικογενειακό εισόδημα (είτε πρόκειται για άνεργο είτε για μισθωτό) έως 28.000€ και παρέχει δωρεάν 15ήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

 • Ιδιωτικά με προγράμματα 22ήμερης ,15ήμερης και 11ήμερης κατασκηνωτικής διαμονής.

 

 

Ποιος είναι ο κανονισμός λειτουργίας του "The Ranch" κατά την χειμερινή περίοδο.

Μπορείτε να δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του "The Ranch" κατά την χειμερινή περίοδο εδώ

Κατά την επίσκεψη μου οι δραστηριότητες χρεώνονται έξτρα?

Κατά την είσοδο σας στον χώρο μας όλες οι δραστηριότητες του "The Ranch" όπως η βόλτα με το άλογο, η τοξοβολία, η χρήση των γηπέδων, η αναρρίχηση και το rodeo (όταν πραγματοποιούνται) είναι ελεύθερες!

Έξτρα χρέωση υπάρχει μόνο για την ενοικίαση ποδηλάτων και το bungee τραμπολίνο.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στο "The Ranch"?

Τα κατοικίδια επιτρέπονται στους εξωτερικούς χώρους του "The Ranch", αρκεί να έχουν λουρί και να συνοδεύονται πάντα από τον ιδιοκτήτη τους. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου είναι υπεύθυνος για την διατήρηση καθαρών των χώρων του "The Ranch" 

Τι ισχύει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την επίσκεψη μου?

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19 για τη μονοήμερη επίσκεψή θα πρέπει να προηγηθεί, ώστε να μπορούμε να έχουμε μία εκτίμηση του αριθμού των επισκεπτών μας.

Κατά την είσοδό σας:

 • θα πραγματοποιηθεί θερμομέτρηση σε κάθε επισκέπτη μας, 
 • θα πρέπει να συμπληρωθεί και το ερωτηματολόγιο εισόδου επισκεπτών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το έχετε συμπληρωμένο πριν την άφιξή σας για την γρηγορότερη είσοδό σας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να το έχετε συμπληρωμένο.


*Υπενθυμίζουμε ότι οι παρέες ή οικογένειες που μπορεί να έρθουν με ραντεβού στον χώρο μας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τον μέγιστο αριθμό των 6 συνολικά ατόμων. 

 

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ισχύουν από τις 6/11/21 για την είσοδο στον χώρο μας ισχύουν τα παρακάτω: 

 

 1. Για την γενική είσοδο στους ανοιχτούς μας χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapidtest) από τους επισκέπτες μας(18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.  Οι επισκέπτες μας έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος selftest. Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19.

 

 1. Για την κράτηση με φαγητό στο κλειστό εστιατόριο μπορούν να εισέλθουν, μόνο άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ενώ για τα ανήλικα τέκνα που συνοδεύουν (έως 17 ετών) απαιτείται:  αρνητικό αποτέλεσμα self test (24 ωρών).

 

 1. Για την κράτηση με φαγητό στο ανοιχτό εστιατόριο μπορούν να εισέλθουν, εκτός από τα άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, και τα άτομα με 48ωρο αρνητικό rapid test ενώ για τα ανήλικα τέκνα που συνοδεύουν (έως 17 ετών) απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα self test (24 ωρών).

 

 1. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη στους ανοιχτούς χώρους όπου δεν τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο είναι υποχρεωτική.

 

 1. Για την είσοδο στον χώρο μας θα πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα)

 

 1. Για την είσοδο σας στον χώρο μας απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση την οποία μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ