Συχνές ερωτήσεις

Τι ισχύει με τις μονοήμερες εκδρομές?

  • Το "The Ranch" είναι ανοιχτό ξανά κάθε Σαββατοκύριακο εως 27 Ιουνίου για μονοήμερη εκδρομή με κόστος 7€ το άτομο για την είσοδο (εκτός από συγκεκριμένα events όπου η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί (όπως το Halloween, Christmas event, Event Κ. Δευτέρας, τρίημερο Αγίου Πνεύματος κτλ. όπου η τιμή είναι στα 8€), περιλαμβάνοντας τις εξής δραστηριότητες: περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Για τα παιδιά έως 3 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

 

  • Το ωράριο λειτουργίας  είναι:  10.00 έως 17.00.  

 

  • Στο χώρο λειτουργεί το saloon - bar με αναψυκτικά, καφέδες και μικρογεύματα (πίτσα, burger,club sandwich κλπ) ή εστιατόριο με μπουφέ για το οποίο απαιτείται κράτηση.

 

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεσθε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας  εδώ!

 

Υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης?

Ο χώρος μας  λειτουργεί και για διανυκτέρευση (διαθέτουμε δωμάτια με θέρμανση που διαμορφώνονται ανάλογα) κάποια διήμερα η τριήμερα εκτός της περιόδους της κατασκήνωσης (από Σεπτέμβριο μέχρι 27 Ιουνίου) σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και για τις οποίες ενημερώνουμε τους ιδιώτες πελάτες μας με email για τις ημερομηνίες και το κόστος.

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεσθε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του The Ranch πατώντας το εδώ

 

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κρατήσεις αλλά και να κάνω κράτηση?

Για κρατήσεις δωματίων μπορείτε να καλέσετε 9.00-17.00 στο

 

  • 2104100121-122 Δευτέρα έως Παρασκευή

 

  • 2741093800 Σάββατο & Κυριακή

 

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση σε όποιο event επιθυμείτε μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ, ενώ την μονοήμερη σας κράτηση μπορείτε να την κάνετε εδώ

 

Τι ισχύει με την κατασκηνωτική περίοδο του καλοκαιριού?

Την καλοκαιρινή περίοδο, από 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, το "The Ranch" προσφέρει από το 2001 στους μικρούς μας φίλους Οργανωμένη Παιδική Κατασκήνωση, με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Στην κατασκήνωση μπορείτε να συμμετάσχετε με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω Ταμείων Ασφάλισης που παρέχουν δωρεάν 15νθήμερη κατασκηνωτική διαμονή

 

  • Μέσω του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. που απευθύνεται σε χαμηλόμισθους υπαλλήλους ή άνεργους με οικογενειακό εισόδημα (είτε πρόκειται για άνεργο είτε για υπάλληλο) κάτω από 28.000€, και παρέχει δωρεάν δεκαπενθήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

  • Ιδιωτικά με προγράμματα 15ήμερης κατασκηνωτικής διαμονής.