Συχνές ερωτήσεις

Τι ισχύει με τις μονοήμερες εκδρομές?

  • Το "The Ranch" είναι ανοιχτό ξανά κάθε Σαββατοκύριακο από 4 Σεπτεμβρίου για μονοήμερη εκδρομή με κόστος 7€ το άτομο για την είσοδο (εκτός από συγκεκριμένα events όπου η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί (όπως το Halloween, το Christmas event, το Event Κ. Δευτέρας, το τρίημερο Αγίου Πνεύματος κτλ. όπου η τιμή είναι στα 8€), περιλαμβάνοντας τις εξής δραστηριότητες: περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Για τα παιδιά έως 3 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

 

  • Το ωράριο λειτουργίας  είναι:  10.00 έως 17.00.  

 

  • Στο χώρο λειτουργεί το εξωτερικό κυλικείο με αναψυκτικά, καφέδες και μικρογεύματα (πίτσα, burger, club sandwich κτλ.) ή εστιατόριο με μπουφέ κάποιες ημέρες για το οποίο απαιτείται κράτηση.

 

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας  εδώ!

 

Υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης?

Ο χώρος μας λειτουργεί και για διανυκτέρευση (διαθέτουμε δωμάτια με θέρμανση που διαμορφώνονται ανάλογα) κάποια διήμερα ή τριήμερα εκτός της περιόδου της κατασκήνωσης, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και για τις οποίες ενημερώνουμε όσους ενδιαφέρονται με email για τις ημερομηνίες και το κόστος.

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας το εδώ

 

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κρατήσεις αλλά και να κάνω κράτηση?

Για κρατήσεις δωματίων μπορείτε να καλέσετε 9.00-17.00 στο

 

  • 2104100121-122 Δευτέρα έως Παρασκευή

 

  • 2741093800 Σάββατο & Κυριακή

 

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση σε όποιο event επιθυμείτε μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ, ενώ την μονοήμερη σας κράτηση μπορείτε να την κάνετε εδώ

 

Τι ισχύει με την κατασκηνωτική περίοδο του καλοκαιριού?

Την καλοκαιρινή περίοδο το "The Ranch" προσφέρει από το 2001 στους μικρούς μας φίλους ΟργανωμένηΠαιδική Κατασκήνωση με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


Στην κατασκήνωση μπορείτε να συμμετάσχετε με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω Ταμείων Ασφάλισης που παρέχουν δωρεάν 22ήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

  • Μέσω του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. που απευθύνεται σε μισθωτούς εργαζομένους ή ανέργους με οικογενειακό εισόδημα (είτε πρόκειται για άνεργο είτε για μισθωτό) έως 28.000€ και παρέχει δωρεάν 15ήμερη κατασκηνωτική διαμονή.

 

  • Ιδιωτικά με προγράμματα 22ήμερης ,15ήμερης και 11ήμερης κατασκηνωτικής διαμονής.