Συχνές ερωτήσεις

Τι έγγραφα θα πρέπει να προσκομίσουμε την πρώτη ημέρα της άφιξης?

Πριν την είσοδο στην κατασκήνωση απαραίτητη είναι 

1. Βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος rapid test του κατασκηνωτή που πραγματοποιήθηκε εντός 24  ωρών προ της αφίξεως.
Το τεστ μοριακής ανίχνευσης κορωνοιού PCR test που πραγματοποιήθηκε εντός 24 έως 48 ωρών προ της αφίξεως γίνεται επίσης δεκτό.
Θα πρέπει να προσκομιστεί επίσης εάν υπάρχει πιστοποιητικό νόσησης ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.


2. Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Έντυπο-ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας πριν την είσοδο στην Κατασκήνωση Covid -19, τo οποίo θα τo βρείτε εδώ 

 

3. Οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να επισυνάψουν στην προς συμπλήρωση φόρμα ιατρικού ιστορικού σχετική βεβαίωση παιδιάτρου σχετικά με (α) τον πλήρη και προσήκοντα εμβολιασμό του παιδιού και (β) την δυνατότητά του να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της Κατασκήνωσης
Σημαντική παρατήρηση:Αν ένα παιδί έχει νοσήσει με Covid19 πρόσφατα, η ημερομηνία της βεβαίωση συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες, θα πρέπει να είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας νόσησης του παιδιού! 


 
4. Υπογεγραμένο το έντυπο συγκατάθεσης του κανονισμού κατασκήνωσης το οποίο θα βρείτε εδώ.

 

5. Συμπληρωμένο (από εσάς) και υπογεγραμμένο το ιατρικό ιστρορικό του παιδιού το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.


Εάν είστε μέσω ΟΑΕΔ:


1. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου του δικαιούχου γονέα στην οποία θα αναγράφονται το ΑΦΜ & το ΑΜΚΑ του.

 

2. Επίδειξη του ατομικού βιβλιαρίου υγείας του παιδιού 

 

3. Φωτοτυπία ταυτότητας παιδιού αν υπάρχεί ή διαβατήριου παιδιού αν υπάρχει ή βεβαίωσης ΑΜΚΑ (θα πρέπει να μας επιδείξετε και το πρωτότυπο). Στην φωτοτυπία θα πρέπει να αναγράφεται (χειρόρογραφα) κα ο ΑΜΚΑ του παιδιού


4. Την Σύμβαση για τους δικαιούχους του προγράμματος του ΟΑΕΔ, την οποία θα βρείτε εδώ, θα πρέπει να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε εις τριπλούν και να την φέρετε μαζί σας υπογεγραμμένη.

Τι ισχύει με τα rapid–test

Πριν την είσοδο στην Κατασκήνωση και σε ειδικά διαμορφωμένο προς τούτο χώρο, στα όρια της Κατασκήνωσης, θα γίνεται έλεγχος από εκπαιδευμένο προσωπικό της Κατασκήνωσης στο οποίο θα πρέπει να επιδεικνύεται αρνητικό αποτελέσμα ελέγχου με ταχεία μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου rapidtest, που πραγματοποιήθηκε εντός 24 ωρών προ της αφίξεως. 

 

Με γνώμονα την ιδιαιτερότητα της παρούσας συγκυρίας και την ασφάλεια του συνόλου αλλά πρωτίστως των ιδίων των κατασκηνωτών μας, προτρέπουμε η παράδοση του/της κατασκηνωτή/τριας να γίνει από έναν εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων προς αποφυγή συγχρωτισμού και συνωστισμού, και φορώντας πάντα την μάσκα του.

 

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες που ανήκουν οι ίδιοι ή συγκατοικούν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να συμβουλευτούν τον θεράποντα ιατρό τους αναφορικά με τη συμμετοχή του παιδιού τους στην Κατασκήνωση, καθώς θα πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα πρόωρης αποχώρησης από την Κατασκήνωση λόγω εκδήλωσης θετικού κρούσματος στην ομάδα ή νόσησης του ίδιου του παιδιού με υποχρεωτική συνακόλουθη κατ’ οίκον καραντίνα με βάση τις ισχύουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Τι γίνεται σε περίπτωση κρούσματος COVID19

Η Κατασκήνωση διαθέτει εκτενές και οργανωμένο πλάνο διαχείρισης ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού κρούσματος COVID-19 κατά τη διάρκεια των κατασκηνωτικών περιόδων το οποίο εκπονήθηκε κατόπιν υλοποίησης των συστάσεων και των οδηγιών των αρμοδίων αρχών και φορέων και αναμορφώνεται  με βάση τις εκάστοτε κυβερνητικές εντολές. Σε περίπτωση εκδήλωσης κρούσματος σε οποιαδήποτε ομάδα, ο κατασκηνωτής θα απομονωθεί άμεσα στον ειδικό χώρο καραντίνας της κατασκήνωσης και  θα απομακρυνθεί εντός 12ωρών το αργότερο με συνοδεία γονέων-κηδεμόνων ή νομίμως εξουσιοδοτημένου τρίτου προσώπου, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα ενημερώνονται οι γονείς/κηδεμόνες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λάβουν. Για τις στενές επαφές του κρούσματος θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ,  όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν.

Τι ισχύει με την χρήση της μάσκας

Θα γίνεται χρήση μάσκας όταν παρουσιάζονται φαινόμενα συνωστισμού.

 

 

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

 • Μαξιλάρι & 2 μαξιλαροθήκες
 • 2 Σεντόνια
 • 1 Κουβέρτα
 • Πετσέτες προσώπου και μπάνιου
 • Αρκετά εσώρουχα
 • Κάλτσες
 • Πιζάμες
 • Μπλουζάκια & σορτς
 • 1 μακρύ παντελόνι & 1 ζακέτα ή πουλόβερ
 • Αθλητικά παπούτσια & σαγιονάρες
 • Μαγιό & πετσέτα για την πισίνα
 • Καπέλο
 • Είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, σαμπουάν, αφροντούς, αντηλιακή κρέμα)
 • Σακούλα για τα άπλυτα
 • Μάσκες μίας χρήσης
 • Προαιρετικά: Τηλεκάρτα

Τι ώρα φτάνουμε στην κατασκήνωση του "THE RANCH" την 1η μέρα? 

H άφιξη των κατασκηνωτών θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, για αποφυγή του συνωστιμού.

Για την άφιξή σας θα λάβετε μήνυμα στο κινητό σας, με οδηγίες συμπλήρωσης των ωρών άφιξης, καθώς και πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχετε μαζί σας εκείνη την ημέρα.

Ποιες είναι οι κατασκηνωτικές περίοδοι? 

Κατασκηνωτικές Περίοδοι 2022.

Οι περίοδοι λειτουργίας είναι:

Α' περίοδος:   17/06 εώς 01/07
Β' περίοδος:   03/07 εώς 17/07
Γ' περίοδος:   19/07 εώς 02/08
Δ' περίοδος:   04/08 εώς 18/08
Ε' περίοδος:   19/08 εώς 02/09

 

 

 

Τι είναι η "THE RANCH BANK"?

Για λόγους ασφαλείας και για την ορθή εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων ώστε να αποκτήσουν οι μικροί μας φίλοι ευχέρεια στις  οικονομικές συναλλαγές, οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να καταθέσουν το μικρό χαρτζιλίκι των παιδιών τους με τους εξής δύο τρόπους: 

 

 • Είτε με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της Εταιρείας
 • Είτε να χρησιμοποιήσουν την Online πληρωμή της The Ranch Bank στο link που θα βρείτε εδώ.

 

Τα παιδιά στην συνέχεια θα λάβουν κατά την άφιξή τους την αντίστοιχη ονομαστική κάρτα που θα διαχειρίζονται μόνα τους.

 

 • Αν οι γονείς προτιμήσουν να καταθέσουν τα χρήματα με τραπεζική κατάθεση το κατατεθέν ποσό θα  πιστώνεται στην κάρτα εντός 24ωρών.
 • Ενώ αν χρησιμοποιήσουν την Online πληρωμή μέσω του site η πίστωση θα γίνει συντομότερα.

 

Η χρήση  μετρητών από τους μικρούς μας φίλους απαγορεύεται.Υπενθυμίζουμε οτι με την κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, στην κατάθεση σας θα πρέπει στην αιτιολογία σας να προσθέσετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα. 

 

Μετά την λήξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου το ποσό που έχει μείνει στον λογαριασμό του παιδιού, θα επιστραφεί σε τραπεζικό λογαριασμό του κηδεμόνα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και όχι πέρα των 20 ημερών.

 

Οι λογαριασμοί τραπέζης είναι οι εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ GR22 0110 1540 0000 1544 7033 752
ΠΕΙΡΑΙΩΣGR40 0172 0250 0050 2505 6440 861
ALPHA BANKGR38 0140 5500 5500 0200 2018 482
EUROBANKGR77 0260 2280 0005 1020 0226 923

 

ΜΕΣΩ Ε-BANKING:       
EUROBANK     0026.0228.51.0200226923    

 

Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε στην online κατάθεση σας. Το link για την Online κατάθεση μέσω του site μπορείτε να το βρείτε εδώ

Κάθε πότε είναι το επισκεπτήριο? 

-    Επισκεπτήριο δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Το  επισκεπτήριο, κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου,  επιτρέπεται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, οπότε θα προσέρχεται μόνο ένας εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων στην Κατασκήνωση σε προγραμματισμένη ημέρα και ώρα κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, το οποίο θα καθοριστεί από τη γραμματεία της Κατασκήνωσης , με την εφαρμογή αυστηρών προληπτικών μέτρων.

Πότε μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου? 

Η τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους γίνεται ΜΟΝΟ κάθε απόγευμα 17:30 έως 19:30 μ.μ. στο τηλεφωνικό κέντρο της κατασκήνωσης στο νούμερο 2741093800.

Τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν με τους γονείς τους από τα καρτοτηλέφωνα που υπάρχουν στην "The Ranch Bank", κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων. Σας συστήνουμε τις πρώτες ημέρες κάθε περιόδου να αποφεύγετε την τακτική επικοινωνία, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά σας να ενταχθούν ομαλά στο κατασκηνωτικό κλίμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε και ηλεκτρονικό μήνυμα για να το παραδώσουμε στο παιδί στην κατάλληλη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο link της κατασκήνωσης, στο κεντρικό μενού του site. 

Μπορεί το παιδί μου να είναι στην ίδια ομάδα με τους φίλους του? 

Στην κατασκήνωση στο "The Ranch", τα παιδιά μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα με τους φίλους τους αρκεί να μας το ζητήσετε έγκαιρα!

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

 • Tα παιδιά να είναι όμορης ηλικίας
 • Tα παιδιά να είναι του ιδίου φύλου 
 • Να έχει δηλωθεί η παρέα 10 ημέρες πριν την άφιξή τους στην κατασκήνωση.

 

Μετά από την άφιξη και είσοδο του παιδιού στην ομάδα του, απαγορεύεται κάθε αλλαγή μετακίνησης σε άλλη ομάδα.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικά παιχνίδια? 

Είναι επιλογή του κάθε γονέα να προμηθεύσει το παιδί του με κινητά τηλέφωνα ή ηλετρονικές συσκευές όπως tablet ή ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ο γονιός που αποφασίζει κάτι τέτοιο αναλαμβάνει την ευθύνη για την χρήση και για την δραστηριότητα που αναπτύσσεται μέσω των συσκευών αυτών.
Το "The Ranch" δεν αναλαμβάνει ευθύνη αποζημίωσης σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς των ανωτέρω αναφερόμενων ηλεκτρονικών παιχνιδιών/συσκευών και κινητών τηλεφώνων ούτε υπέχει οποιαδήποτε ευθύνη για την εύλογη χρήση αυτών και προτείνει την αποφυγή των ηλεκτρονικών συσκευών με κάμερα και δεδομένων (internet). H κατασκήνωση δεν παρέχει WiFi.

Τι ισχύει για το πούλμαν του THE RANCH? 

Δε θα πραγματοποιηθεί μεταφορά μέσω πούλμαν για το φετινό καλοκαίρι.

 

Ποιος μπορεί να παραλάβει το παιδί μου από το "THE RANCH"?

Παράδοση - παραλαβή  -Επισκεπτήριο (κατά εξαίρεση σε έκτακτη ανάγκη) και χορήγηση άδειας εξόδου των παιδιών από τον χώρο του “The Ranch” γίνεται αποκλειστικά  από τους ίδιους τους γονείς ή τους κηδεμόνες με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητά τους, τα στοιχεία της οποίας έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή του παιδιού στην Κατασκήνωση.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι γονείς/κηδεμόνες του παιδιού επιθυμούν  τρίτο πρόσωπο (εκτός των ιδίων) παραδώσει ή  παραλάβει το παιδί από την Κατασκήνωση, προϋποτίθεται η επίδειξη νόμιμης έγγραφης εξουσιοδότησης των γονέων/κηδεμόνων, η οποία θα φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής τους από αρμόδια Αρχή (Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ ή στο link που θα βρείτε εδώ ) και θα αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του εξουσιοδοτούμενου προς παραλαβή του παιδιού προσώπου.

Το ασφαλιστικό μου ταμείο καλύπτει τα έξοδα κατασκήνωσης?

Τα περισσότερα Ταμεία Ασφάλισης στην Ελλάδα, επιδοτούν το 100% των εξόδων για Παιδική Κατασκήνωση των παιδιών των Ασφαλισμένων τους. Μπορείτε λοιπόν, αν ανήκετε σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί κατασκηνωτικά έξοδα, να εκμεταλευτείτε την επιδότηση και να στείλετε το παιδί σας στην κατασκήνωση. Δείτε κάποια από τα ασφαλιστικά ταμεία:

 

 • CORAL A.E (ΟΜΙΛΟΣ)
 • HSBC BANK A.E
 • Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε
 • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ A.E
 • ΑΣΠΡΟΦΩΣ Α.Ε
 • ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
 • ΓΕΣ
 • Δ.Ε.Η.  ΑΕ
 • Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε
 • ΔΕΠΑ Α.Ε
 • ΔΕΣΦΑ Α.Ε 
 • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 • ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 • ΕΔΟΕΑΠ
 • ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ
 • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ Α.Β.Ε.Ε.
 • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε
 • ΕΟΠΥΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
 • ΕΟΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
 • ΕΤΒΑ -ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε
 • ΕΤΕΑ- ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ετεαεπ
 • Ε.Υ.Δ.Α.Π.  Α.Ε
 • e-ΕΦΚΑ  (ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΠΡΩΗΝ ΤΑΠΟΤΕ,   ΤΟΜΕΑΣ  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΟΜΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, ΜΜΕ ΤΑΙΣΥΤ, ΜΜΕ -ΤΑΤΤΑ, ΜΜΕ ΤΣΕΥΠ, ΤΑΞΥ, ΤΥΔΚΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ e-ΕΦΚΑ, Ο.Α.Ε.Ε, Ο.Α.Ε.Ε. ΤΑΝΠΥ, ΟΓΑ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ), ΤΑΠΙΤ -ΤΑΠΕΜ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΗ
 • Η.ΔΙ.ΚΑ  (ΠΡΩΗΝ ΚΗΥΚΥ)
 • Ο.Σ.Υ. ΑΕ 
 • ΟΑΕΔ     (Περ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ)
 • ΟΛΜΕ 
 • ΟΛΠ Α.Ε 
 • Ο.Π.Ε.ΚΑ 
 • ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ
 • ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
 • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
 • Πρόγραμμα Κασκηνώσεων ΟΑΕΔ 
 • ΣΤΑΣΥ Α.Ε 
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ
 • Τ.Α.Υ.Π.Υ.Π.Π.  (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
 • ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΕΣΔΑ 
 • ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ)
 • Τ Α.Π.Ε.Π.Α
 • ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ -ΥΠΟΔ. & ΔΙΚΤΥΩΝ
 • ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ 

 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & βοήθεια με τις διαδικασίες αίτησης.

Πού μπορώ να βρω το ιατρικό ιστορικό? 

Το ιατρικό ιστορικό μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

Χρειάζεται να φέρω βεβαιώσεις ιατρού?

Οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να επισυνάψουν στην προς συμπλήρωση φόρμα ιατρικού ιστορικού σχετική βεβαίωση παιδιάτρου σχετικά με (α) τον πλήρη και προσήκοντα εμβολιασμό του παιδιού και (β) την δυνατότητά του να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της Κατασκήνωσης
Σημαντική παρατήρηση: Αν ένα παιδί έχει νοσήσει με Covid19 πρόσφατα, η ημερομηνία της βεβαίωση συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες, θα πρέπει να είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας νόσησης του παιδιού! 

.
Στην περίπτωση που κάποιο παιδί λαμβάνει συγκεκριμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή, οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να προσκομίσουν την εν λόγω αγωγή (δηλαδή τα φάρμακα) κατά την ημέρα προσέλευσης του παιδιού μαζί με αντίγραφο της συνταγής γιατρού στο ιατρείο του The Ranch. Τα φάρμακα παραδίδονται και φυλάσονται στο ιατρείο του The Ranch όπου ο γιατρός μπορεί να ενημερωθεί για οτιδήποτε χρειαστεί πάνω στην ιατροφαρμακευτική αγωγή του παιδιού.

Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούμαι έκπτωση? 

Το "The Ranch" κατανοεί τις υποχρεώσεις τις σύγχρονης οικογένειας και σας παρέχει την δυνατότητα έκπτωσης στις εξής περιπτώσεις:
10% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται δύο αδέρφια
15% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται τρία αδέρφια

 

 

 

Τι ισχύει με την διατροφή της κατασκήνωσης?

Η κατασκήνωσή μας, προσφέρει στα παιδιά υγιεινό πλήρες διατροφικό πρόγραμμα που καλύπτει τις απαιτήσεις του οργανισμού τους. Δεν επιτρέπεται στους κατασκηνωτές να φέρουν στις αποσκευές τους ή να κρατούν στους κοιτώνες τους οποιοδήποτε είδος διατροφής για λόγους ασφάλειας και υγείας. 

 

Το "The Ranch" ακολουθεί διαδικασίες και κανονισμούς HACCP και ISO (και διαθέτει τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 και 14001:2015) σχετικά με την παρασκευή και την διάθεση των γευμάτων. Η κατασκήνωση δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ειδική διατροφή, και το διατροφικό πρόγραμμα είναι κοινό για όλους.

 

Η Κατασκήνωση έχει δικαίωμα αλλαγής του αναρτημένου στο site  προγράμματος διατροφής  όποτε το κρίνει απαραίτητο.

Που βρίσκω τον κανονισμό λειτουργίας της κατασκήνωσης & πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και την πολιτική προστασίας παιδιού?

Τον κανονισμό λειτουργίας της κατασκήνωσης & πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και την πολιτική προστασίας παιδιού μπορώ να τον βρω εδώ

 

Την πολιτική προστασίας παιδιού μπορείτε να την βρείτε εδώ

ΟΑΕΔ - Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την άφιξη.

Τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας είναι τα εξής:

 

1. Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Έντυπο-ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας πριν την είσοδο στην Κατασκήνωση Covid -19, τo οποίo θα τo βρείτε εδώ 

 

2. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου του δικαιούχου γονέα στην οποία θα αναγράφονται το ΑΦΜ & το ΑΜΚΑ του.

 

3. Επίδειξη του ατομικού βιβλιαρίου υγείας του παιδιού 

 

4. Φωτοτυπία ταυτότητας παιδιού αν υπάρχεί ή διαβατήριου παιδιού αν υπάρχει ή βεβαίωσης ΑΜΚΑ (θα πρέπει να μας επιδείξετε και το πρωτότυπο). Στην φωτοτυπία θα πρέπει να αναγράφεται (χειρόρογραφα) κα ο ΑΜΚΑ του παιδιού

 

5. Οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να επισυνάψουν στην προς συμπλήρωση φόρμα ιατρικού ιστορικού σχετική βεβαίωση παιδιάτρου σχετικά με (α) τον πλήρη και προσήκοντα εμβολιασμό του παιδιού και (β) την δυνατότητά του να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της Κατασκήνωσης
Σημαντική παρατήρηση:Αν ένα παιδί έχει νοσήσει με Covid19 πρόσφατα, η ημερομηνία της βεβαίωση συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες, θα πρέπει να είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας νόσησης του παιδιού! 

.

 

6. Την Σύμβαση για τους δικαιούχους του προγράμματος του ΟΑΕΔ, την οποία θα βρείτε εδώ, θα πρέπει να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε εις τριπλούν και να την φέρετε μαζί σας υπογεγραμμένη.

 

7. Υπογεγραμένο το έντυπο συγκατάθεσης του κανονισμού κατασκήνωσης το οποίο θα βρείτε εδώ.

 

8. Συμπληρωμένο (από εσάς) και υπογεγραμμένο το ιατρικό ιστρορικό του παιδιού το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

• Παρατήρηση :Τα ανωτέρω είναι απολύτως απαραίτητα για την υπογραφή της σύμβασης κατά την ημερομηνία άφιξης του ωφελούμενου παιδιού, και πρέπει ο γονιός να τα έχει μαζί του.

Τι ισχύει με τα απολεσθέντα αντικείμενα των παιδιών?

Κατά την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, η κατασκήνωσή μας ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία συλλογής ξεχασμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μπορούν οι κατασκηνωτές να αναζητούν τυχόν απολεσθέντα. Μετά το πέρας της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου τα ξεχασμένα απολεσθέντα αντικείμενα αποθηκεύονται σε συγκεκριμένο χώρο έως το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους. Εφόσον η κατασκήνωση επιβεβαιώσει ότι έχουν εντοπισθεί  τα τυχόν  ξεχασμένα  αντικείμενα , οι γονείς μπορούν, κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, να τα παραλαμβάνουν , κατόπιν συνεννόησης από την πύλη του The RANCH στο Σοφικό Κορινθίας  με ραντεβού ή εναλλακτικά με  courier.