Συχνές ερωτήσεις

Ποιες είναι οι κατασκηνωτικές περίοδοι? 

Κατασκηνωτικές Περίοδοι 2024.

Οι περίοδοι λειτουργίας είναι:

Α' περίοδος:   16/06 εώς 30/06
Β' περίοδος:   02/07 εώς 16/07
Γ' περίοδος:   18/07 εώς 01/08
Δ' περίοδος:   03/08 εώς 17/08
Ε' περίοδος:   18/08 εώς 01/09

 

 

 

Τι έγγραφα θα πρέπει να προσκομίσουμε την πρώτη ημέρα της άφιξης?

Απαιτούμενα κοινά έγγραφα συμμετοχής  για όλα τους κατασκηνωτές , ανεξάρτητα από το φορέα που συμμετέχουν :

 • Ιατρικό ιστορικό.
 • Βεβαίωση παιδιάτρου (προσήκοντα εμβολιασμού και συμμετοχής σε αθλοπαιδίες).

 

ΟΑΕΔ - Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την άφιξη.

Τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας είναι τα εξής: 

 

1. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου του δικαιούχου γονέα στην οποία θα αναγράφονται το ΑΦΜ & το ΑΜΚΑ του.

 

2. Επίδειξη του ατομικού βιβλιαρίου υγείας του παιδιού 

 

3. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατήριου παιδιού εφόσον διαθέτει  ή  βεβαίωσης απόδοσης ΑΜΚΑ.
Σημείωση: 
στηφωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατήριου παιδιού  επιπροσθέτωςθα πρέπει να αναγράφεται (χειρόρογραφα) ο ΑΜΚΑ του παιδιού.

 

4. Οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να επισυνάψουν στην προς συμπλήρωση φόρμα ιατρικού ιστορικού σχετική βεβαίωση παιδιάτρου σχετικά με (α) τον πλήρη και προσήκοντα εμβολιασμό του παιδιού και (β) την δυνατότητά του να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της Κατασκήνωσης.


 

5. Την Σύμβαση για τους δικαιούχους του προγράμματος του ΟΑΕΔ, υπογεγραμμένη εις διπλούν  την οποία μπορείτε να την βρείτε εδώ

 

 

6. Συμπληρωμένο (από εσάς) και υπογεγραμμένο το ιατρικό ιστορικό του παιδιού το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

• Υπενθύμιση:Τα ανωτέρω είναι απολύτως απαραίτητα για την υπογραφή της σύμβασης κατά την ημερομηνία άφιξης του ωφελούμενου παιδιού, και πρέπει ο γονιός να τα έχει μαζί του.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

 • Μαξιλάρι & 2 μαξιλαροθήκες
 • 2 Σεντόνια
 • 1 Κουβέρτα
 • Πετσέτες προσώπου και μπάνιου
 • Αρκετά εσώρουχα
 • Κάλτσες
 • Πιζάμες
 • Μπλουζάκια & σορτς
 • 1 μακρύ παντελόνι & 1 ζακέτα ή πουλόβερ
 • Αθλητικά παπούτσια & σαγιονάρες
 • Μαγιό & πετσέτα για την πισίνα
 • Καπέλο
 • Είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, σαμπουάν, αφροντούς, αντηλιακή κρέμα)
 • Σακούλα για τα άπλυτα

 

Τι ώρα φτάνουμε στην κατασκήνωση του "THE RANCH" την 1η μέρα? 

H άφιξη των κατασκηνωτών θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, για αποφυγή του συνωστιμού.

Για την άφιξή σας θα λάβετε μήνυμα στο κινητό σας, με οδηγίες συμπλήρωσης των ωρών άφιξης, καθώς και πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχετε μαζί σας εκείνη την ημέρα.

Την πρώτη ημέρα της άφιξης οι γονείς/ κηδεμόνες παραδίδουν οι ίδιοι τα παιδιά μέσα στην κατασκήνωση αλλά δεν επιτρέπεται η είσοδος μέσα στους κοιτώνες.

Πότε μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου? 

Η τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους γίνεται ΜΟΝΟ κάθε απόγευμα 17:30 έως 19:30 μ.μ. στο τηλεφωνικό κέντρο της κατασκήνωσης στο νούμερο 2741093800.

Τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν με τους γονείς τους από τα καρτοτηλέφωνα που υπάρχουν στην "The Ranch Bank", κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων. Σας συστήνουμε τις πρώτες ημέρες κάθε περιόδου να αποφεύγετε την τακτική επικοινωνία, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά σας να ενταχθούν ομαλά στο κατασκηνωτικό κλίμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε και ηλεκτρονικό μήνυμα για να το παραδώσουμε στο παιδί στην κατάλληλη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο link της κατασκήνωσης, στο κεντρικό μενού του site

Μπορεί το παιδί μου να είναι στην ίδια ομάδα με τους φίλους του? 

Στην κατασκήνωση στο "The Ranch", τα παιδιά μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα με τους φίλους τους αρκεί να μας το ζητήσετε έγκαιρα!

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

 • Tα παιδιά να είναι όμορης ηλικίας
 • Tα παιδιά να είναι του ιδίου φύλου 
 • Να έχει δηλωθεί η παρέα 10 ημέρες πριν την άφιξή τους στην κατασκήνωση.

 

Μετά από την άφιξη και είσοδο του παιδιού στην ομάδα του, απαγορεύεται κάθε αλλαγή μετακίνησης σε άλλη ομάδα.

 

Σε κάθε περίπτωση: Η κατανομή των κατασκηνωτών/κατασκηνωτριών σε ομάδες (κοιτώνες) και κοινότητες πραγματοποιείται από την Κατασκήνωση με βάση τον προγραμματισμό της και δεν παρέχεται στους γονείς/κηδεμόνες η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης ομάδας (δωμάτιο) ή κοινότητας.

 

 

Κάθε πότε είναι το επισκεπτήριο? 

Δεν πραγματοποιήθηκαν επισκεπτήρια για τις κατασκηνωτικές περιόδους του 2023.

 

- Εάν επιθυμείτε να αφήσετε  πράγματα σε κατασκηνωτή /τρια , τα παραδίδετε  στο προσωπικό της Πύλης της κατασκήνωσης όποτε επιθυμείτε από 08:00 έως 20:00, οι οποίοι θα φροντίσουν να τα παραδώσουν  χωρίς να έλθετε σε επαφή με τον κατασκηνωτή /τρια.

 

- Εάν προκύψει σοβαρός λόγος να πραγματοποιήσετε επισκεπτήριο, απαιτείται ο γονέας/κηδεμόνας να επικοινωνήσει με την γραμματεία της Κατασκήνωσης  η οποία θα καθορίσει το χρονικό διάστημα αυτού. Η επίσκεψη θα είναι για  σύντομο χρονικό διάστημα (που δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30΄), σε ειδικό χώρο της Κατασκήνωσης.

 

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικά παιχνίδια? 

Είναι επιλογή του κάθε γονέα να προμηθεύσει το παιδί του με κινητά τηλέφωνα ή ηλετρονικές συσκευές όπως tablet ή ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ο γονιός που αποφασίζει κάτι τέτοιο αναλαμβάνει την ευθύνη για την χρήση και για την δραστηριότητα που αναπτύσσεται μέσω των συσκευών αυτών. Η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και τηλεφώνων θα γίνεται με συγκεκριμένους κανόνες και ωράρια χρήσης αυτών.
Το "The Ranch" δεν αναλαμβάνει ευθύνη αποζημίωσης σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς των ανωτέρω αναφερόμενων ηλεκτρονικών παιχνιδιών/συσκευών και κινητών τηλεφώνων ούτε υπέχει οποιαδήποτε ευθύνη για την εύλογη χρήση αυτών και προτείνει την αποφυγή των ηλεκτρονικών συσκευών με κάμερα και δεδομένων (internet). 

Η κατασκήνωση δε διαθέτει internet (Wi-Fi) για τους κατασκηνωτές και συνίσταται η αποφυγή πλοήγησης στο ίντερνετ με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

- Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων γαι τους κατασκηνωτές κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, στα μπάνια, στην τραπεζαρία κατά την ώρα των γευμάτων, και στην βραδυνή ψυχαγωγία (θέατρο). Απαγορεύεται στους κατασκηνωτές να βιντεοσκοπούν και να φωτογραφίζουν άλλους κατασκηνωτές.

- Στις κοινότητες με κατασκηνωτές μικρότερης ηλικίας (6-11 χρονών), τα κινητά τηλέφωνα θα φυλάσονται, από τις ομαδάρχισες τους σε ειδικό κυτίο, και θα δίδονται σε αυτούς κατά τις ώρες 9.30-10.30, 13.00-13.30, 17.00-17.30, 20.00-20.30 ΚΑΙ στην ελεύθερη ώρα.

 

Τι ισχύει για το πούλμαν του THE RANCH? 

Δε υπήρξε μεταφορά με πούλμαν για τις κατασκηνωτικές περιόδους του 2023.

Πού μπορώ να βρω το ιατρικό ιστορικό? 

Το ιατρικό ιστορικό μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

Τι ισχύει με τα rapid–test

Αναμένοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις και το πρωτόκολλο λειτουργίας των κατασκηνώσεων για το 2024

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες που ανήκουν οι ίδιοι ή συγκατοικούν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να συμβουλευτούν τον θεράποντα ιατρό τους αναφορικά με τη συμμετοχή του παιδιού τους στην Κατασκήνωση, καθώς θα πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα πρόωρης αποχώρησης από την Κατασκήνωση λόγω εκδήλωσης θετικού κρούσματος στην ομάδα ή νόσησης του ίδιου του παιδιού με υποχρεωτική συνακόλουθη κατ’ οίκον καραντίνα με βάση τις ισχύουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ποιος μπορεί να παραλάβει το παιδί μου από το "THE RANCH"?

Παράδοση - παραλαβή: Επισκεπτήριο και χορήγηση άδειας εξόδου των παιδιών από τον χώρο του “The Ranch” γίνεται αποκλειστικά  από τους ίδιους τους γονείς ή τους κηδεμόνες με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητά τους, τα στοιχεία της οποίας έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή του παιδιού στην Κατασκήνωση.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι γονείς/κηδεμόνες του παιδιού επιθυμούν να παραδώσει ή να παραλάβει το παιδί από την Κατασκήνωση τρίτο πρόσωπο (ήτοι εκτός των ιδίων), προϋποτίθεται η επίδειξη νόμιμης έγγραφης εξουσιοδότησης των γονέων/κηδεμόνων, η οποία θα φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής τους από αρμόδια Αρχή (μέσω ΚΕΠ ή gov.gr) και θα αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του εξουσιοδοτούμενου προς παράδοση/παραλαβή του παιδιού προσώπου.

Σας ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των παιδιών στην κατασκήνωση απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος των γονέων στους κοιτώνες των κατασκηνωτών.

Σε περίπτωση διαζυγίου ή διακοπής της έγγαμης συμβίωσης, ο ασκών την γονική μέριμνα γονέας/κηδεμόνας θα πρέπει να γνωστοποιήσει τούτο εγγράφως στην Κατασκήνωση τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την άφιξη του παιδιού στην Κατασκήνωση, επισυνάπτοντας την σχετική δικαστική απόφαση στο email: info @ ranch.gr.  Σε περίπτωση παράλειψης της εν λόγω γνωστοποίησης από τον ασκούντα την γονική μέριμνα γονέα/κηδεμόνα, η Κατασκήνωση ουδεμία ευθύνη φέρει. Ομοίως, η Κατασκήνωση ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με τυχόν παραβίαση του δικαιώματος επικοινωνίας γονέα/κηδεμόνα δια της συμμετοχής του παιδιού σε κατασκηνωτική περίοδο.

Χρειάζεται να φέρω βεβαιώσεις ιατρού?

Οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να επισυνάψουν στην προς συμπλήρωση φόρμα ιατρικού ιστορικού σχετική βεβαίωση παιδιάτρου σχετικά με (α) τον πλήρη και προσήκοντα εμβολιασμό του παιδιού και (β) την δυνατότητά του να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της Κατασκήνωσης.


Σημαντική παρατήρηση: Αν ένα παιδί έχει νοσήσει με Covid19 πρόσφατα, η ημερομηνία της βεβαίωση συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες, θα πρέπει να είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας νόσησης του παιδιού! 


Στην περίπτωση που κάποιο παιδί λαμβάνει συγκεκριμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή, οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να προσκομίσουν την εν λόγω αγωγή (δηλαδή τα φάρμακα) κατά την ημέρα προσέλευσης του παιδιού μαζί με αντίγραφο της συνταγής γιατρού στο ιατρείο του The Ranch. Τα φάρμακα παραδίδονται και φυλάσονται στο ιατρείο του The Ranch όπου ο γιατρός μπορεί να ενημερωθεί για οτιδήποτε χρειαστεί πάνω στην ιατροφαρμακευτική αγωγή του παιδιού.

Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούμαι έκπτωση? 

Το "The Ranch" κατανοεί τις υποχρεώσεις τις σύγχρονης οικογένειας και σας παρέχει την δυνατότητα έκπτωσης στις εξής περιπτώσεις:
10% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται δύο αδέρφια
15% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται τρία αδέρφια

Τι ισχύει με την διατροφή της κατασκήνωσης?

Η κατασκήνωσή μας, προσφέρει στα παιδιά υγιεινό πλήρες διατροφικό πρόγραμμα που καλύπτει τις απαιτήσεις του οργανισμού τους. Δεν επιτρέπεται στους κατασκηνωτές να φέρουν στις αποσκευές τους ή να κρατούν στους κοιτώνες τους οποιοδήποτε είδος διατροφής για λόγους ασφάλειας και υγείας. Στην τραπεζαρία παρέχονται στους κατασκηνωτές: το πρωινό, το γεύμα και το δείπνο. Oι κατασκηνωτές τρώνε ανά ομάδα και ανά κοινότητα. Τα δεκατιανά και τα απογευματινά σνακ παρέχονται στους κατασκηνωτές ανά ομάδα στην κοινότητά τους.

 

Το "The Ranch" ακολουθεί διαδικασίες και κανονισμούς HACCP και ISO (και διαθέτει τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 και 14001:2015) σχετικά με την παρασκευή και την διάθεση των γευμάτων. Η κατασκήνωση δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ειδική διατροφή, και το διατροφικό πρόγραμμα είναι κοινό για όλους.

 

Η Κατασκήνωση έχει δικαίωμα αλλαγής του αναρτημένου στο site  προγράμματος διατροφής  όποτε το κρίνει απαραίτητο.

Που βρίσκω τον κανονισμό λειτουργίας της κατασκήνωσης & πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα?

Τον κανονισμό λειτουργίας της κατασκήνωσης & πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και την πολιτική προστασίας παιδιού μπορώ να τον βρω εδώ

 

Τι είναι η "THE RANCH BANK"?

Για λόγους ασφαλείας και για να αποκτήσουν οι μικροί μας φίλοι ευχέρεια στις οικονομικές συναλλαγές, οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να καταθέσουν το μικρό χαρτζιλίκι των παιδιών τους με τους εξής δύο τρόπους: 

 

 • Είτε με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της Εταιρείας
 • Είτε να χρησιμοποιήσουν την Online πληρωμή της The Ranch Bank στο link που θα βρείτε εδώ.

 

Τα παιδιά στην συνέχεια θα λάβουν κατά την άφιξή τους την αντίστοιχη ονομαστική κάρτα που θα διαχειρίζονται μόνα τους.

 

 • Αν οι γονείς προτιμήσουν να καταθέσουν τα χρήματα με τραπεζική κατάθεση το κατατεθέν ποσό θα  πιστώνεται στην κάρτα εντός 24ωρών.
 • Ενώ αν χρησιμοποιήσουν την Online πληρωμή μέσω του site η πίστωση θα γίνει συντομότερα.

 

Υπενθυμίζουμε οτι με την κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, στην κατάθεση σας θα πρέπει στην αιτιολογία σας να προσθέσετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα. 

 

Μετά την λήξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου το ποσό που έχει μείνει στον λογαριασμό του παιδιού, θα επιστραφεί σε τραπεζικό λογαριασμό του γονέα/κηδεμόνα, τα στοιχεία του οποίου (ΙΒΑΝ, Όνομα δικαιούχου κτλ.) γνωστοποιούνται στην Κατασκήνωση μέσω σχετικής φόρμας επικοινωνίας. Η εν λόγω επιστροφή χρημάτων θα λάβει χώρα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και όχι πέρα των 20 εργάσιμων ημερών μετά τη λήξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.

 

Οι λογαριασμοί τραπέζης είναι οι εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ 

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ 

GR22 0110 1540 0000 1544 7033 752

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR40 0172 0250 0050 2505 6440 861

ALPHA BANK

GR38 0140 5500 5500 0200 2018 482

EUROBANK

GR77 0260 2280 0005 1020 0226 923

 

Στην περίπτωση χρήσης μετρητών από τους κατασκηνωτές, η κατασκήνωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη φύλαξης των χρημάτων και δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν απώλεια.

Τι ισχύει με τα απολεσθέντα αντικείμενα των παιδιών?

Κατά την διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, η κατασκήνωσή μας ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία συλλογής ξεχασμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μπορούν οι κατασκηνωτές να αναζητούν τυχόν απολεσθέντα. Μετά το πέρας της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου τα ξεχασμένα απολεσθέντα αντικείμενα αποθηκεύονται σε συγκεκριμένο χώρο έως το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους. Εφόσον η κατασκήνωση επιβεβαιώσει ότι έχουν εντοπισθεί  τα τυχόν  ξεχασμένα  αντικείμενα , οι γονείς μπορούν, κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, να τα παραλαμβάνουν , κατόπιν συνεννόησης από την πύλη του "The RANCH" στο Σοφικό Κορινθίας  με ραντεβού ή εναλλακτικά με courier.

Το ασφαλιστικό μου ταμείο καλύπτει τα έξοδα κατασκήνωσης?

Τα περισσότερα Ταμεία Ασφάλισης στην Ελλάδα, επιδοτούν το 100% των εξόδων για Παιδική Κατασκήνωση των παιδιών των Ασφαλισμένων τους. Μπορείτε λοιπόν, αν ανήκετε σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί κατασκηνωτικά έξοδα, να εκμεταλευτείτε την επιδότηση και να στείλετε το παιδί σας στην κατασκήνωση. Δείτε κάποια από τα ασφαλιστικά ταμεία:

 

 • CORAL A.E (ΟΜΙΛΟΣ)
 • HSBC BANK A.E
 • Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε
 • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ A.E
 • ΑΣΠΡΟΦΩΣ Α.Ε
 • ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
 • ΓΕΣ
 • Δ.Ε.Η.  ΑΕ
 • Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε
 • ΔΕΠΑ Α.Ε
 • ΔΕΣΦΑ Α.Ε 
 • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 • ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 • ΕΔΟΕΑΠ
 • ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ
 • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ Α.Β.Ε.Ε.
 • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε
 • ΕΟΠΥΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
 • ΕΟΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
 • ΕΤΒΑ -ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε
 • ΕΤΕΑ- ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ετεαεπ
 • Ε.Υ.Δ.Α.Π.  Α.Ε
 • e-ΕΦΚΑ  (ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΠΡΩΗΝ ΤΑΠΟΤΕ,   ΤΟΜΕΑΣ  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΟΜΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, ΜΜΕ ΤΑΙΣΥΤ, ΜΜΕ -ΤΑΤΤΑ, ΜΜΕ ΤΣΕΥΠ, ΤΑΞΥ, ΤΥΔΚΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ e-ΕΦΚΑ, Ο.Α.Ε.Ε, Ο.Α.Ε.Ε. ΤΑΝΠΥ, ΟΓΑ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ), ΤΑΠΙΤ -ΤΑΠΕΜ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΗ
 • Η.ΔΙ.ΚΑ  (ΠΡΩΗΝ ΚΗΥΚΥ)
 • Ο.Σ.Υ. ΑΕ 
 • ΟΑΕΔ     (Περ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ)
 • ΟΛΜΕ 
 • ΟΛΠ Α.Ε 
 • Ο.Π.Ε.ΚΑ 
 • ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ
 • ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
 • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
 • Πρόγραμμα Κασκηνώσεων ΟΑΕΔ 
 • ΣΤΑΣΥ Α.Ε 
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ
 • Τ.Α.Υ.Π.Υ.Π.Π.  (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
 • ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΕΣΔΑ 
 • ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ)
 • Τ Α.Π.Ε.Π.Α
 • ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ -ΥΠΟΔ. & ΔΙΚΤΥΩΝ
 • ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ 

 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & βοήθεια με τις διαδικασίες αίτησης.

 

Που βρίσκω την πολιτική προστασίας παιδιού?

Την πολιτική προστασίας παιδιού μπορείτε να την βρείτε εδώ

Τι γίνεται σε περίπτωση κρούσματος COVID19

Αναμένοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις και το πρωτόκολλο λειτουργίας των κατασκηνώσεων για το 2024

Κάντε την κράτησή σας για την κατασκήνωσή εδώ