Κατασκηνωτικά Θεματικά Προγράμματα

Το ‘’ Sun & Wild Fun S.T.E.A.M. & ROBOTICS INTERNATIONAL CAMP’’ έρχεται 2-8 Αυγούστου στο The Ranch από την eduACT. Η μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία που συνδυάζει Εκπαιδευτική Ρομποτική , Πειράματα , Δραστηριότητες S.T.E.A.M. , Aθλητικές Δραστηριότητες.

Link : https://eduact.org/kataskinosi/

 

 "Los geht‘s mit Deutsch !!! - Βιωματική Γερμανική γλωσσική κατασκήνωση"
Έρχεται 2-12 Αυγούστου στο The Ranch.
Ο ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος προσέγγισης της ξένης γλώσσας είναι η ανάγκη για την επικοινωνία που δημιουργείται κυρίως  μέσα από το παιχνίδι και τη συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες. Τα παιδιά χωρισμένα σε μικρές ομάδες ανάλογα με την ηλικία και το γλωσσικό τους επίπεδο συμμετέχουν σε πρωτότυπα παιχνίδια και Workshops με μέσο επικοινωνίας τη γερμανική γλώσσα.  
Με εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες η ξένη γλώσσα μετατρέπεται σε μέσο για παιχνίδι, για διασκέδαση και για επικοινωνία.

 

 


4ο RANCH - VOLLEYBALL SUMMER CAMP 2019
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΛΛΕΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10-16 ΧΡΟΝΩΝ.
1η περίοδος  18/6 - 24/6
2η περίοδος  25/6 - 1/7
3η περίοδος  2/7 - 8/7

Το "The Ranch" σε συνεργασία με γνωστούς προπονητές και πρώην βολευμπωλίστες ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΛΥΖΟ και ΕΦΗ ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΚΗ διοργρανώνει το 4ο RANCH - VOLLEYBALL SUMMER CAMP.
Οι άρτιες εγκαταστάσεις με το κλειστό γυμναστήριο θα προσφέρουν στα νεαρά κορίτσια την καλύτερη καθημερινή διπλή προπόνηση σε groups βάσει ηλικίας και τεχνικής κατάρτισης.
Στόχος του volleycamp για κάθε αθλήτρια που θα λάβει μέρος ειναι η εκμάθηση και βελτίωση των τεχνικών δεξιοτήτων .
Οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν πλήρη διαμονή, διατροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θα ακολουθούν το προγραμμα ψυχαγωγίας της κατασκήνωσης.