Λίγα Λόγια για εμάς

Μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή επένδυση πραγματοποιήθηκε το 1999 από την εταιρεία Ranch K. Skouras S.A. Η επιχείρηση, με διακριτικό τίτλο «The Ranch» βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 450 στρεμμάτων στο 26ο χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι ένας χώρος με σύγχρονες οικολογικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, ξύλινες παραδοσιακές κατοικίες με θέμα την Άγρια Δύση.

 

Το "The Ranch" λειτουργεί από το 2001 ως Οργανωμένη Παιδική Κατασκήνωση, προσφέροντας σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών ένα πλούσιο πρόγραμμα από εκπαιδευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες από τα μέσα Ιουνίου και φτάνει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Τους υπόλοιπους μήνες λειτουργεί ως θεματικό πάρκο διοργανώνοντας διάφορα θεματικά events καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό περιβάλλον και να ασχοληθούν με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες. 
 

ΑΛΟΓΑΚΙ
ΑΜΑΞΕΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

 

Το "The Ranch" είναι εκεί για να προσφέρει με ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης & Ψυχαγωγίας και πολύ Παιχνιδιού, σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

 

Επιπλέον, η επαγγελματική κατάρτιση, η εμπειρία και η εξειδίκευση  κάθε μέλους της ομάδας του "The Ranch", δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι: 

 

• Πάντα θα βρίσκεται κάποια νέα και ενδιαφέρουσα δράση, που θα σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε!

• Κάθε ηλικία προσεγγίζεται βάσει των δικών της αναγκών.

• Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα διακριτικά παρόν με σκοπό να μυήσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους στα μυστικά του "The Ranch" και να παρέχει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης!

 

Επιλογή προσωπικού
Το προσωπικό που πλαισιώνει το "The Ranch" επιλέγεται μέσα από αυστηρές διαδικασίες προσωπικών συνεντεύξεων και πρακτικών δοκιμασιών.

Εξειδικευμένο προσωπικό 

 • Το πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο μας, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας σε πρώτες βοήθειες, 24 ώρες το 24ωρο.

 • Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό φύλαξης, εγγυάται την ασφάλεια του χώρου και των επισκεπτών 24 ώρες το 24ωρο σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.

 • Τέλος, η διαιτολόγος, ο σεφ και το άρτια κατηρτισμένο επιτελείο του μεριμνούν καθημερινά για την παρασκευή υγιεινών, αλλά και γευστικών "σπιτικών" εδεσμάτων, ικανών να εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μικρών και μεγάλων! 

ΠΟΝΥ
ΚΟΙΛΑΔΑ
ΡΟΝΤΕΟ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΑΞΙΕΣ

Πρωταρχικός σκοπός στο "The Ranch" όλα αυτά τα χρόνια είναι να γεμίζουμε χαμόγελα τα πρόσωπά σας και τα πρόσωπα των ανθρώπων που αγαπάτε!

Αλλά πέρα από αυτό στο "The Ranch" έχουμε μια βαθύτερη αποστολή, να προσφέρουμε:

 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

 • Πρωτότυπες δραστηριότητες

 • Eυκαιρίες για μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης και αποδοχής ενισχύοντας αξίες και προσωπική ανάπτυξη. 

Η απόδειξη της επιτυχίας μας είναι οτι οι πελάτες μας, μας έχουν δώσει ηγετική θέση και στις καρδιές τους αφού επιστρέφουν ξανά και ξανά σε μας για να χτίσουν αναμνήσεις και φιλίες που κρατούν για μια ζωή!

 

Οι αξίες στο The Ranch αντικατοπτρίζονται:

 • Στην ακεραιότητα και την αφοσίωση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας.

 • Στο σεβασμό και την εμπιστοσύνη στη διαφορετικότητα και στις ικανότητες όλων των επισκεπτών και των συνεργατών μας. 

 • Στην ισότιμη και με ευαισθησία αντιμετώπιση των ευπαθών ομάδων.

 • Στην κινητήριο δύναμη μας να είμαστε οι καλύτεροι με οδηγό την διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. 

 • Στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας, καινοτομίας και ευφάνταστης ιδέας.

 • Στην ανάπτυξη στενών σχέσεων με τους επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές μας.

 • Στη συνεχή επιδίωξη μας να καλλιεργούμε ανώτερη περιβαλλοντική ενημερότητα και ευαισθησία στους επισκέπτες μας

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΝΥ
ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΠΙΣΙΝΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Το “The Ranch” αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στη κοινωνία και στο περιβάλλον το δείχνει έμπρακτα παίρνοντας θέση και στάση όλα αυτά τα χρόνια.  
Είναι μια μονάδα που απασχολεί περίπου 250 εργαζομένους, προτεραιότητα και μέλημα ήταν εξαρχής να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που θα απορροφήσουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής. Μέσα στην πορεία των χρόνων αυτό έχει επιτευχθεί και η επιχείρηση έχει δώσει ανάσα σε ένα όμορφο χωριό το Σοφικό της Κορινθίας.
Η κατασκήνωση βρίσκεται στη καρδιά μιας κοιλάδας που περιτριγυρίζεται από ένα καταπράσινο δάσος, με σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και υψηλή αισθητική παντρέψαμε στοιχεία της Άγριας Δύσης (ξύλινα σπιτάκια) με τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις. 
Θεωρώντας υποχρέωση  μας να συμβάλουμε στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος  εφαρμόσαμε βιολογικό καθαρισμό λυμάτων, ψυγεία εναπόθεσης απορριμμάτων, επαναχρησιμοποίηση νερού για πότισμα, χρήση ανακυκλωμένων ή ανακυκλώσιμων υλικών. 
Επίσης σε συνεργασία με την πυροσβεστική έχει δημιουργηθεί σταθμός ανεφοδιασμού που λειτουργεί με φύλαξη τους καλοκαιρινούς μήνες σε περίπτωση ανάγκης.
Πάντα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ευπαθείς ομάδες η κατασκήνωση έχει φιλοξενήσει παιδιά από την όμορη περιοχή που δεν έχουν δικαίωμα να έρθουν κατασκήνωση μέσα από κάποιο φορέα όπως επίσης και παιδιά από Παιδικά Χωριά SOS, Χαμόγελο του παιδιού, Ίδρυμα Χατζηκώνστα κτλ.

Αεροφωτογραφία
Πολυθρόνες στο saloon
Τρενάκι

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO

Το The Ranch λειτουργεί μέσα στις προδιαγραφές που επιβάλουν τα ISO:

• H.A.C.C.P.  System 

• ISO 9001:2015

• ISO 14001:2015

ISO 22000:2018