Μένουμε σπίτι, περνάμε δημιουργικά

Αγαπητοί γονείς, Αγαπητά μας παιδιά, Αγαπητοί φίλοι του "The Ranch",

 

Για τις δύσκολες ώρες που περνάμε, τα στελέχη του "The Ranch", αισθανόμενα την ανάγκη να βοηθήσουν όσο μπορούν την ελληνική οικογένεια, ετοίμασαν μία σελίδα με προτάσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι,η οποία θα ανανεώνονται τακτικά.Είναι μία προσπάθεια ηθικής στήριξης σε όλους τους μικρούς μας φίλους ώστε η παραμονή τους στο σπίτι να γίνει πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και πιο εποικοδομητική.

 

  • Στην πρώτη ενότητα θα βρείτε διάφορα Quiz με σχολικές και γενικές γνώσεις, αλλά και ιδιαίτερα Quiz αποκλειστικά για τους φίλους του "The Ranch" και με αφετηρία τα 20 χρόνια λειτουργίας μας, θα σας κρατήσουν συντροφιά στο σπίτι.

  • Στην δεύτερη ενότητα θα βρείτε δραστηριότητες που μπορείτε με τα παρέα με τα παιδιά σας να περάσετε αρκετές δημιουργικές ώρες.

 

Η σελίδα θα ανανεώνεται όσο το δυνατόν συχνότερα αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους, και μπορείτε να την βρείτε εδώ

 

 

Ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια αυτή αξίζει στον συνεργάτη μας Άρη Ασλανίδη. Ο Άρης Ασλανίδης είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, και φίλος του "The Ranch". Ένα από τα βιβλία του είναι και το σχολικό βιβλίο Γεωλογίας-Γεωγραφίας Β’ Γυμνασίου. 

Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα της EduAct για τις προτάσεις της σχετικά με τις δραστηριότητες. Η ομάδα της EduAct  διοργανώνει και φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά στο The Ranch το "Sun & Wild Fun S.T.E.A.M. & ROBOTICS INTERNATIONAL CAMP" στις 2-8 Αυγούστου 2020, μία μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία που συνδυάzει εκπαιδευτική ρομποτική, κώδικα, πειράματα και δραστηριότητες S.T.EA.M.

Τέλος, ευχαριστούμε το πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας music4kids για τις προτάσεις του! Το music4kids είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα μουσικής για παιδιά, το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από πολυετή εμπειρία κι έρευνες πάνω στην αναπτυξιακή κι εξελικτική ψυχολογία. Απευθύνεται σε παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών.

 

Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, και συμβάλουμε στην καταπολέμηση του ιού.
Ευχόμαστε καλή αντάμωση το καλοκαίρι, νικητές, παρέα με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Μαζί θα τα καταφέρουμε! 

#μένουμεσπίτι #περνάμε δημιουργικά

Μενουμε σπιτι