Μένουμε σπίτι, ενημερωθείτε για τους τρόπους επικοινωνίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι το αθλητικό –ψυχαγωγικό μας κέντρο δεν θα προσφέρει καμία υπηρεσία του μέχρι την ημερομηνία άρσης της αναστολής λειτουργίας του με κυβερνητική απόφαση.
 
Ωστόσο οι προ-κρατήσεις των θέσεων για την κατασκήνωση του 2020 συνεχίζονται, καθώς και η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων του ΟΑΕΔ, για το καλοκαιρινό κατασκηνωτικό του πρόγραμμα συνεχίζεται έως τις 24/4 στο link του οργανισμού που θα βρείτε εδώ.

Παρόλα αυτά σεβόμενοι την εν γένει κατάσταση της χώρας και τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η εξυπηρέτησή σας, θα πραγματοποιείται τηλεφωνικάκαθημερινά 09.00-17.00 ή online μέσω του site μας και της ηλεκτρονικής εγγραφής.
Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας βρίσκεται παρέα με τις οικογένειές τους, όπως και θα έπρεπε, για αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόησή σας προκαταβολικά.

 

Μένουμε στο σπίτι, περνάμε δημιουργικά. Για τις δύσκολες αυτές ώρες, τα στελέχη του The Ranch, αισθανόμενα την ανάγκη να βοηθήσουν όσο μπορούν την ελληνική οικογένεια, ετοίμασαν μία σελίδα με προτάσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι,η οποία θα ανανεώνονται τακτικά.

Είναι μία προσπάθεια ηθικής στήριξης σε όλους τους μικρούς μας φίλους ώστε η παραμονή τους στο σπίτι να γίνει πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και πιο εποικοδομητική.

Την σελίδα αυτή μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Καλή διασκέδαση!

 

Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, και συμβάλουμε στην καταπολέμηση του ιού.
Ευχόμαστε καλή αντάμωση το καλοκαίρι, νικητές, παρέα με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μαζί θα τα καταφέρουμε!