Events & Εκδρομές Ιδιωτών

Μονοήμερες επισκέψεις.

Πραγματοποιήστε τηλεφωνική κράτηση ώστε να έχουμε εκτίμηση του πλήθους των επισκεπτών μας στα πλαίσια αντιμετώπισης του Covid-19.

Για να δείτε τα events μας πατήστε εδώ, ενώ για κράτηση μονοήμερης πατήστε εδώ

 

Welcome
Πολυθρόνες στο saloon
Άμαξα στην κοιλάδα

To "The Ranch" θα είναι πάλι ανοικτό για μονοήμερες επισκέψεις, από το Σαββατοκύριακο 4 -5 Σεπτεμβρίου, πλήρως εναρμονισμένο με τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του Covid-19.

 • Το κόστος είναι 7€ το άτομο για την είσοδο (εκτός από συγκεκριμένα events όπου η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί (όπως το Halloween, Christmas event, Event Κ. Δευτέρας κτλ. όπου η τιμή συνήθως είναι στα 8€). Για τα παιδιά έως 3 ετών δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

 • Περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: περιήγηση με το τρενάκι, βόλτα με το άλογο, τοξοβολία και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και παροχή δωρεάν αθλητικού υλικού.

 • Το ωράριο λειτουργίας  είναι: 10.00 έως 17.00.  

 • Στο χώρο λειτουργεί το saloon - bar με αναψυκτικά, καφέδες και μικρογεύματα (πίτσα, burger,club sandwich κλπ) ή εστιατόριο με μπουφέ για το οποίο απαιτείται κράτηση.

 • Λειτουργεί επίσης και για διανυκτέρευση  (διαθέτουμε δωμάτια με θέρμανση που διαμορφώνονται ανάλογα) κάποια διήμερα η τριήμερα εκτός της περιόδους της κατασκήνωσης (από Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Ιουνίου) σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεσθε πάντα για ό,τι event δημιουργούμε, μπορείτε να μπείτε στην Λίστα φίλων του "The Ranch" πατώντας το παρακάτω link

Τοξοβολία
Poly's Club
Μία τυπική ημέρα στην κοιλάδα
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
 • Παίξτε με την παρέα σας σε κάποιο από τα υπερσύγχρονα γήπεδα: 3 γήπεδα ποδοσφαίρου 11χ11, τα δύο με φυσικό χόρτο και το τρίτο με τεχνητό χλοοτάπητα, 1 κλειστό γήπεδο μπάσκετ, 4 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, 2 γήπεδα volley, 1 γήπεδo tennis, 3 τραπέζια ping-pong

 • Περιηγηθείτε στην Άγρια Φύση & όλους τους σταθμούς του "The Ranch" με το τρενάκι

 • Περπατήστε στη Φάρμα και τους Στάβλους και δείτε από κοντά τα άλογα, τα πόνυ, τα ελάφια και τα αιγοπρόβατα

 • Κάντε βόλτα με τα άλογα μέσα στο Μανέζ ιππασίας 

 • Δοκιμάστε τοξοβολία με εξειδικευμένο στέλεχος

 • Κατόπιν συνεννόησης με την reception παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο εκπαιδευτικό παραδοσιακό μας χωριό, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το ΥΠΕΠΘ (Αλευρόμυλος, Ελαιοτριβείο, Τυροκομείο, Κουρείο, Τσαγκαράδικο, παντοπωλείο)

 • Παρέχονται ποδήλατα προς ενοικίαση με έξτρα κόστος.

 

*Η χρήση της πισίνας δεν επιτρέπεται σε μεμονωμένους επισκέπτες, παραμόνο σε γκρουπ άνω των 25 ατόμων εφόσον έχει γίνει κράτηση πριν την άφιξή τους και μόνο με επίβλεψη ναυαγοσώστη.

Εσωτερικά Δωμάτια
Εσωτερικά δωμάτια
Τρενάκι
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Το "The Ranch" λειτουργεί και για διανυκτέρευση για φιλοξενία μεμονωμένων επισκεπτών και οικογενειών, κάποια διήμερα & τριήμερα τα οποία δημιουργούμε ειδικά για αυτούς στα πλέον περιζήτητα events μας τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν και μέχρι τα μέσα Ιουνίου, και για συγκεκριμένες ημερομηνίες, οι φίλοι του "The Ranch" έχουν την δυνατότητα και το προνόμιο, να ενημερώνονται νωρίτερα από τους υπόλοιπους για τα events αυτά, μέσω του προσωπικού τους email. Στην λέσχη φίλων του The Ranch μπορεί να μπει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να μαθαίνει νέα μας, στέλνοντας απλά τα στοιχεία του, μέσω της εγγραφής του στο newsletter μας.